Lugera – The People Republic lanseaza Young Government!

mm

Cu totii stim faptul ca in Romania tinerii extrem de valorosi, cu idei bune si spirit intreprinzator nu au foarte multe oportunitati, de aceea ne-am hotarat sa ii promovam si sa le dam sansa de a-si pune in valoare calitatile.

Lugera lanseaza Lugera Government, primul guvern privat format din tineri extraordinari, care doresc sa vina in contact cu mediul de afaceri, cu bordul unei companii internationale si carora sa le dam sansa sa creasca alaturi de profesionisti

Concret, care vor fi avantajele ministrilor din guvernul Lugera?

–      Vor lucra in stransa legatura cu boardul celei mai mari companii de HR din Romania.

–      Vor avea ocazia sa isi aleaga departamentul cu care se potrivesc cel mai bine. Vom avea 7 ministere: Sales, Recrutare, Munca Temporara, Marketing si PR, New Business, Travel si Cafe.

–      Vor avea ocazia sa invete business de la profesionisti!

–      Ideile lor vor fi ascultate, dezvoltate, transformate in planuri de business valoroase si apoi implementate cu sprijin total din partea companiei.

–      Vor lua decizii, le vor aplica si vor simti efectele reale ale acestora in mediul de afaceri.

–      In fiecare luna, cel mai eficient ministru va pleca pentru un weekend la munte in Romania.

–      Cel mai eficient ministru la finalul celor 12 luni de mandat va pleca pentru un weekend la Viena.

Ce va face Guvernul Lugera?

Guvernul Lugera va functiona timp de 12 luni. Mai trebuie sa stiti ca nu este vorba despre un job full time, insa, asa cum spuneam, o data pe luna vor fi intalniri cu managerii nostri, timp de un an, la sediul Lugera din Bucuresti. Frecventa celorlalte intalniri o vom stabili impreuna dupa ce ne vom cunoaste.

Cum puteti  candida?

Trimitand pe email la minister@lugera.ro:

– un CV si

– o scrisoare de intentie in care sa indicati 3 motive pentru care voi meritati sa fiti alesi. Asteptam candidaturile voastre pana in 06 martie la ora 23:59. Cele mai reusite si inspirate scrisori de intentie vor aparea si pe pagina noastra de Facebook.

Pe 8 martie vom anunta care sunt candidatii care trec in etapa urmatoare: Campania electorala. Pe blogul nostru (https://www.lugera.ro/blog/) si pe contul de facebook vom publica  cate o scurta prezentare a fiecarui candidat ramas in cursa, pentru fiecare minister. Tot acolo, va fi si sectia de vot unde se va putea vota favoritul. Cum isi va atrage fiecare candidat voturi si sustinatori? Depinde numai si numai de el: pe Facebook, pe blogul personal, cu anunturi in ziare, cu afise pe stalpi sau pe usa de la intrarea in scara, cu portavocea in intersectie si nu numai.

Campania electorala incepe in 11 martie la ora 00.00 si va dura fix 14 zile.

Cei mai votati candidati pentru fiecare minister vor intra in etapa interviurilor si a assesmentului. Cei mai buni doi candidati pt fiecare minister vor participa la o dezbatere face to face,in care isi vor sustine proiectele, ideile. Dupa finalizarea ei vom putea anunta oficial componenta Guvernului Lugera.

Investirea in functie va avea loc la sediul nostru in cadrul unei ceremonii solemne de la care nu va lipsi presa! Mult succes!

 

Dan Kulcsar – PR Manager Lugera – The People Republic: dan.kulcsar@lugera.ro

WhatsApp Logo